In en om uw huis is glas een de meest toonaangevende materialen. Of het nu gaat om lichtinval in de woonkamer, een douchecabine in de badkamer of een ruimtelijke keuken, glas is een onmisbaar element van uw woning. Om uzelf te voorzien van advies en service op maat voor de toepassing van glas, kunt u zich wenden tot een glashandel. De werkzaamheden van een glashandel lopen sterk uiteen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Bovendien zijn glashandels gespecialiseerd in diensten om bestaand glas te bewerken.

In huis

In principe kunnen alle vertrekken in uw huis bewerkt worden met glas. Een glashandel kan u daarom adviseren over welk type glas het beste past bij een bepaald vertrek en hoe dit glas het beste aangelegd kan worden. Zo kan een eenvoudige badkamer omgetoverd worden tot een aantrekkelijke plek voor zelfverzorging. Denkt u hierbij aan grote spiegels boven de wastafel, een geheel glazen douchecabine, of glazen panelen. Ook kunt u uw trap een ander uiterlijk geven door de aanleg van glazen wanden of treden. Bovendien gebruiken steeds meer mensen glazen platen in keukenwanden om de keuken een nog ruimtelijker aangezicht te geven. Ook voor andere doeleinden omtrent het interieur, zoals glazen deuren en lichtkoepels, biedt een glashandel u veel mogelijkheden.

Buiten het huis

Ook aan de buitenzijde van uw huis kan een glashandel u van verschillende services voorzien. Beschikt u bijvoorbeeld al over isolatieglas, om zo uw woning meer energiezuinig te maken? Hier kan de aanleg van ventilatieroosters eveneens aan bijdragen. Ook kan er glas aangelegd worden dat inbrekers buiten de deur houdt of op andere manieren uw woning beter beveiligt. Verder kunt u uw huis verfraaien met de aanleg van glas-in-lood, of het aanbrengen van glas in uw balkon. Als u over een ruimte tuin beschikt, kan bijvoorbeeld uw tuinhuis van een speciaal soort glas worden voorzien. Met een glazen pui en een glazen dak geeft u bovendien een prettige beschutting aan uw terras, zonder aan lichtinval te hoeven inboeten.

Aanvullende service

Naast het adviseren over de toepassing van glas in en om uw huis, kunt u de uitvoering ervan geheel overlaten aan een glashandel. Deze zijn doorgaans gespecialiseerd in de montage van glas en alle bijbehorende handelingen, zodat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Dit scheelt u niet alleen veel tijd en inspanning, ook kunt u uitgaan van een plezier voor langere tijd door een gedegen aanleg. En als u reeds beschikt over fraai glas in en om uw huis, dan biedt een glashandel allerlei aanvullende diensten, zoals verfraaiingen, versiersels en zandstraling van glas. Vaak beschikt een glashandel over een eigen werkplaats, zodat zij u werk op maat kunnen leveren en voor iedere toepassing de meest geschikte methode zoeken.

Zoekt u een glaszetter?

Bent u op zoek naar een erkend glaszetter? Maak dan eens kennis met Glaszetter Jan De Weg. De glashandel heeft altijd dubbel glas op voorraad. Wel zo makkelijk in het geval van glasschade.