Wat zijn de beste rolluiken merken?

Rolluiken zijn er in verschillende groottes, kleuren, materialen, bedieningen en merken. Hierop wordt ook de prijs gebaseerd. Zo heeft u de keuze uit budget merken zoals het huismerk van de afnemer, maar ook de A-merken. Als u kiest voor deze A-merken bent u verzekerd voor een goede kwaliteit, bij de huismerken hoeft dat niet altijd zo te zijn. De kwaliteit van de huismerken gaat tegenwoordig wel met de dag vooruit, maar het valt nog steeds best tegen, aangezien de ene specialist beter is dan de andere.

Heroal

Het merk Heroal bied u een twee in één rolluik. Zowel een rolluik als een zonwering. Het materiaal waar ze het liefst mee werken is aluminium, wat weersbestendig is en zorgt voor een veilig gevoel. Ook is het stof, water en vuil afstotend. In 2013 heeft Heroal de Innovation Award gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest innovatieve ontwikkelingen in vijf categorieën. Een heroal rolluik kunt u zowel gebruiken tegen het warmte verlies als tegen geluid. Ze worden dan ook vaak gebruikt in ziekenhuizen, kantoorgebouwen en hotels en besparen gemiddeld 44% warmte.

Verano

Verano heeft meerdere soorten rolluiken, van verschillende prijzen. Zo heeft u jaloezieën vanaf €595,- en Ecoline (RV41) vanaf €110,- voor oppervlakte van 100 x 100 cm. Verano bied vele mogelijkheden. Zoals zowel hand als elektrische bediening, een tijdschakelaar en anti-optilveren. Al deze mogelijkheden zorgen voor de perfecte veiligheid voor uw woning tegen zowel inbraak als de zon. De Safe (RV49) wordt als het beste beschouwd, maar ook de duurste. Dit komt doordat hij bestaat uit grotere en kleinere tussenlamellen, die zorgen voor een sterker rolluik, langere levensduur en inbraken nog moeilijker maakt.

Winsol

Winsol concentreert zich vooral op stijl. Wat past er goed bij uw woning? Zo kunt u met behulp van de lamellen zelf beslissen hoeveel daglicht er in uw woning komt. Met behulp van winsol kunt u dus optimaal genieten van de zon, zonder dat uw woning te heet wordt. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor ze prima bij uw woning passen. Veel van winsols rolluiken zijn ook inbraak werend en kunnen op automatische besturen, zodat het rolluik opent en sluit op vooraf ingestelde momenten.

Smits

Smits levert verschillende soorten rolluiken. Vooral de verschillende vormen zijn hierin opvallend. Zo zijn er ronde rolluiken verkrijgbaar, vierkant, afgeschuind naar 45° en een inbouwkast. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen en hebben hierdoor een lange levensduur. Verder hebben ze standaard een coating die krasbestendig en kleurvast is. Smits rolluiken worden vaak gebruikt voor het verduisteren van licht en isolatie tegen de kou, maar ook tegen inbraak.

Offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag via Alu-Stevens.be vrijblijvend rolluiken offertes aan. U ontvangt op korte termijn meerdere reacties van rolluikenleveranciers bij u uit de buurt. Alle merken zijn leverbaar tegen scherpe prijzen.